bara destinatii
bara destinatii

Egipt 🇪🇬 Sharm el Sheik

Solicită / Rezervă Oferta

Egipt 🇪🇬 Sharm el Sheik

Egiptul este, cu siguranță, o destinație ce se află pe listele multor iubitori de călătorii, însă pentru că pachetele de vacanță sunt foarte variate, poate fi dificilă luarea unei decizii. În cazul în care îți dorești o vacanță exotică diferită de tot ce ai mai trăit până acum, orientează-te către un sejur Sharm el Sheikh complet! Nu doar că fiecare detaliu organizatoric îți va depăși orice așteptare, dar magia peninsulei Sinai te va cuceri fără îndoială.

Vacanță în Sharm el Sheik - Concediu de Vis - Recomandat de Let's Go Travel

De-a lungul timpului, Sharm el Sheikh a avut un parcurs tumultuos însă în prezent a ajuns să fie cotat ca una dintre cele mai vizitate zone din Egipt. Farmecul tradițional întâlnește luxul la cel mai înalt nivel și dacă în timpul zilei te vei bucura de o călătorie inedită cu cămilele, seara te așteaptă o cină deosebită într-un cadru impecabil. Parcul National Ras Mohammed, Moscheea Al Mustafa, Mânăstirea Sfânta Ecaterina sau Aquapark Sharm el Sheikh sunt câteva dintre atracțiile principale din zonă, însă lista nu se oprește aici.

O excursie în Sharm el Sheikh te va duce pe tărâmuri deosebite, la granița între deșert și mare, unde toate simțurile îți vor fi stimulate. În plus, mâncarea este o poveste de arome și gusturi, iar Koshari, Kabab wa kofta, Ful Medammes sau Fattah le vei întâlni în fiecare meniu și îți garantăm că nu le vei rezista. O vacanță în Sharm el Sheikh este o experiență unică pe care nu trebuie să o ratezi, dată fiind suita de senzații și trăiri pe care ți le poate genera chiar și în numai câteva zile petrecute aici.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Sharm el Sheikh

În ceea ce privește prețul pentru o vacanță în Sharm el Sheik, Egipt, valorile variază în funcție de perioada în care vrei să călătorești, de durata vacanței, dar și de hotelul pe care îl alegi. Din acest motiv, îți prezentăm câteva dintre ofertele Sharm el Sheikh pe care LGT ți le pune la dispoziție, astfel încât să faci alegerea ideală pentru viitorul tău sejur.

Fă cunoștință cu unele dintre locurile de cazare din Sharm el Sheikh care i-a impresionat pe turiști și i-a determinat să se reîntoarcă. JAZ MIRABEL BEACH 5* | ALL INCLUSIVE este poziționat pe plajă și îți oferă toate facilitățile la care ai putea visa, în timp ce prețurile aici pornesc de la doar 1420 EUR pentru un sejur de două persoane în Sharm el Sheikh. BARON PALMS RESORT SHARM EL SHEIKH (ADULTS ONLY) 5* | ALL INCLUSIVE este paradisul zilelor de deplină relaxare care îți propune un sejur complet de 7 zile pentru doi adulți în schimbul, remarcându-se cu prețuri începând de la 1478 EUR.

Resorturi în Sharm el Sheikh sunt nenumărate și toate propun pachete foarte avantajoase, lucru care te va putea pune în dificultate, motiv pentru care în pachetul Let's Go Travel de sejururi în Sharm el Sheikh, Egipt, ai incluse și servicii de consultanță pentru a-ți fi mai ușor să iei o decizie inspirată.

Acum, la întrebarea „ce preț are un sejur in Sharm el Sheik?” răspunsul îl dai tu, pentru că alegi să plătești pachete All Inclusive care să îți satisfacă toate cerințele. Optează să călătorești în afara sezonului estival și vei beneficia de reduceri semnificative la întreaga ofertă de cazare în Sharm el Sheikh pentru 7 nopți sau chiar mai mult.

Visează, călătorește, povestește într-un cadru de vis asigurat în totalitate de specialiștii LGT!

Mai multe Oferte & Destinații