fbpx

0747-548-548

bara destinatii
bara destinatii

Tanzania 🇹🇿 Zanzibar

Solicită / Rezervă Oferta

Tanzania - Zanzibar

Călătoriile în întreaga lume le poți organiza acum cu doar câteva click-uri și cel mai bun raport calitate-preț dacă alegi ofertele Let’s Go Travel. Zanzibar reprezintă un punct principal de atracție în Tanzania și totodată una dintre destinațiile de mult râvnite de tot mai mulți pasionați de travel. Aici vei găsi pachete de călătorie complete care să îți asigure vacanțe în Zanzibar de neuitat.

Vacanță în Zanzibar - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

Dacă îți dorești să ai parte de un sejur în Zanzibar complet, unde să nu ai nicio grijă și să beneficiezi de condiții excelente, alege pachetele de vacanță în Zanzibar oferite de LGT. Totul este inclus în ofertă, de la transport, cazare și mese, la taxe suplimentare, astfel încât să te bucuri de o excursie în Zanzibar de care să îți amintești mereu.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Zanzibar

Îți punem la dispoziție cele mai râvnite hoteluri din Zanzibar la prețuri de neratat, astfel încât luxul și eleganța să devină accesibile oricărui buget. Dacă vânezi din timp oferta noastră pentru Zanzibar vei putea avea parte de acces resorturi premium fără investiții mari în acest sens. Prețul pentru o vacanță în Zanzibar de tipul all inclusive diferă în funcție de ziua aleasă și de hotelul preferat, însă cu sprijinul nostru vei avea parte de o mulțime de beneficii, in special din punct de vedere financiar.

Printre cele mai căutate oferte de sejur în Zanzibar se numără pachetele all inclusive pentru 7nopți care îți asigură cazare în Zanzibar la hoteluri de 4 sau 5 stele unde vei avea parte de tratamente de neuitat și atenția deplină a personalulu. Prețul pentru un sejur în Zanzibar de o săptămâna poate porni de la 867 Euro și poate ajunge până la 2269 Euro/persoană, în funcție de hotel, facilități și alte detalii pe care le urmărești de la vacanțele în Zanzibar mult visate.

Nume mari și foarte apreciate se află pe lista de resorturi în Zanzibar la care vei avea acces.Alege White Paradise Zanzibar 4* pentru doar 867 Euro/persoană pentru 7 nopți, dacă îți dorești să te bucuri de o plajă exotică, ferită de agitația turistică din zonele principale de atracție. În schimb, dacă preferi unități de cazare de 5*, îți recomandăm variante precum ALBATROSS OCEAN VIEW sau SANSI KAE BEACH RESORT unde vei fi tratat regește la fiecare pas, putând ajunge cu succes în topul vacanțelor tale preferate.

Bucură-te de oferte excelente puse la dispoziție de Let’s Go Travel și îți garantăm vei fi mulțumit pe deplin de decizia luată. Fiecare detaliu este pus la punct încă din momentul în care ai finalizat procedura de cumpărare, pentru că singura ta grijă să fie căutarea celor mai incitante și impresionante locuri și atracții din zonă, fără să te mai gândești la partea organizațională.

Visează la vacanța ta de mult râvnită în Zanzibar, călătorește cu LGT, povestește mai departe experiența de care ai avut parte, apoi revino și repetă tot ce ai trăit cu aceleași avantaje de neegalat!

Mai multe Oferte & Destinații

Newsletter

Află primul de promoțiile noastre săptămânale!