0747-548-548

bara destinatii

Tunisia 🇹🇳 Hammamet | Monastir | Sousse

Solicită / Rezervă Oferta

Oferte Tunisia 2023

Tunisia este o țară cunoscută pentru deșert și vremea călduroasă, însă atracțiile pe care le are de oferit sunt departe de a se limita doar la atât. Arhitectura impresionantă, mixul cultural pe care îl vei găsi aici, orașele exotice puternic dezvoltate din punct de vedere turistic sunt câteva dintre motivele care te vor convinge că merită să organizezi o excursie în Tunisia cu sprijinul Let’s Go Travel.

Oferte și Sejururi: Tunisia

Te așteptăm cu oferte foarte avantajoase, pentru sejururi în Tunisia  de șapte sau 14 nopți, timp în care să poți cutreiera frumusețile locului. De toate detaliile organizatorice ne ocupăm noi, în așa fel încât să scapi de orice griji, de la cazare, la zboruri, transport intern sau mese. Te ajutăm să ai parte de o experiență de neuitat într-un cadru tunisian de vis și să beneficiezi de cele mai avantajoase oferte pentru Tunisia. Cu LGT organizarea unei excursii în Tunisia este la îndemâna oricui, indiferent de buget sau preferințe.

Vacanță în Tunisia - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

O vacanță în Tunisia este ca o gură de aer proaspăt de la toate celelalte destinații exotice care s-au dezvoltat masiv în ultimii ani, iar dacă ești în căutare de altceva, Tunisia este alegerea ideală. Vei descoperi influențe romane în arhitectură, un relief impresionant, sate poziționate pe stânci, zeci de moschei, numeroase atracții naturale, dar și zone puternic dezvoltate din punct de vedere turistic. Găsești aici o combinație din tot ce ți-ai putea dori atunci când ești în căutarea vacanței în Tunisia: condiții excepționale, peisaje care îți taie răsuflarea, atracții unice, delicatese și o atmosferă greu de găsit în orice alt colț al lumii.

Cazare la Hoteluri din Tunisia

Ofertele pentru Tunisia propuse de Let’s Go Travel sunt foarte avantajoase și din punct de vedere financiar. Prețul pentru o vacanță în Tunisia de 7 zile este de 509 EUR de persoană, iar diferite hoteluri și resorturi situate pe malul Mării Mediterane fac parte din ofertele de cazare în Tunisia pe care ți le propunem. Toate facilitățile sunt incluse în preț pentru ca tu să ai parte de un adevărat răsfăț într-un cadru feeric, presărat cu mici posibilități de aventură în zone special conturate în apropiere de hotelurile din Tunisia. Cazarea în Tunisia este în sine un punct principal de interes pentru vacanța ta, dat fiind faptul că vei putea să guști din frumusețea culturii de aici. După o experiență aici s-ar putea să îți dorești sa mergi în vacanțe în Tunisia în fiecare an.

Explorează zona, participă la activități specifice, distrează-te cu localnicii și fă din vizita ta în Tunisia o experiență care să merite povestită mai departe, așa că descoperă unele dintre cele mai frumoase hoteluri din Tunisia și bucură-te de oferte fantastice.

Prețurile pentru vacanțe în Tunisia sunt influențate de perioada anului și hotelul la care alegi să te cazezi. Cu toate acestea, pachetele All Inclusive nu depășesc 900 EUR de persoană, ceea ce înseamnă că ai șansa să te bucuri de un sejur în Tunisia în schimbul unui preț mai mic decât la stațiuni mai apropiate și mai lipsite de farmec.

Visează, călătorește, povestește! Trăiește alături de LGT o vacanță în Tunisia de neuitat care îți va depăși toate așteptările!

Mai multe oferte