fbpx

Oferte si Sejururi: Maldive

DE LA 2156 € De pers.

Dacă ești în căutarea unei vacanțe exclusiviste, în care să te simți răsfățat și să ai parte de sporturi acvatice și subacvatice, ce îți oferă experiențe inedite, merită să iei în calcul varianta unei vacanțe în Maldive. Plajele întinse, cu nisip alb și fin, apa transparentă și cristalină, peștii, plantele marine și recifurile unice, sunt ideale pentru a-ți rezerva o vacanță de vis sau luna de miere.

În cazul în care vrei să afli câteva informații de călătorie, menționăm că destinația, denumită oficial Republica Maldive, este un stat situat într-un arhipelag localizat în partea sudică a continentului Asia, la sud-vest de Sri Lanka și India, la aproximativ 750 de km de continent, în Oceanul Indian. Lanțul este format din 26 de atoli, fiecare dispunând de un resort hotelier deosebit și special, ce îți poate oferi numeroase oportunități de cazare și petrecere a timpului.


Arhipelagul se întinde de la atolul Ihavandhippolhu situat in nord până la atolul Addu spre sud. Capitala este Male. Populația trece puțin de 500.00 de locuitori. Limba oficială este Dhivehe, dar majoritatea locuitorilor vorbesc și limba engleză. Moneda de referință este dolarul american, ce circula în paralel cu moneda națională numită rufiyaa. Religia este musulmană, fără ca acest lucru să afecteze activitatea turistică. Dacă vrei să te bucuri din plin de frumusețea și bogăția naturală, oferită de o călătorie în această zonă asiatică din Oceanul Indian, merită să iei în calcul varianta unui oferte personalizate sau a unui sejur în Maldive.

 Ofertele turistice de hoteluri și cazare în Maldive, includ opțiuni variate, cu bilete de avion, cazare 7 nopți, transfer speedboat aeroport-hotel-aeroport, servicii inclusive sau all inclusive, bagaj de mână și de cală, asigurare de călătorie, cente spa și wellness, excursii pe apă, cu submarinul, scufundări etc.

Vacanta in Maldive - Concediu de Vis - Recomandat de Let's Go Travel

Fiind o zonă bazată în principal pe turism, arhipelagul oferă în cele peste 200 de insule locuite, peste 90 de destinații de vacanță exclusiviste și de lux. Alegând oricare dintre
destinațiile incluse în oferta noastră, vei beneficia de peisaje acvatice incredibile, liniște, răsfăț și relaxare.


Pentru a face alegeri bune este bine să ții cont de condițiile climatice și să optezi pentru un sejur în Maldive, în intervalul aprilie – octombrie. În afară de lunile ploioase, din noiembrie
– martie, destinația se bucură de temperaturi tropicale, ce variază de la 24 la 35 de grade Celsius.


Dacă vrei să descoperi cât mai multe dintre bogățiile și frumusețile unice oferite de locație, ai la dispoziție scufundări și excursii în Maldive. Vei avea multe de văzut. Există mii de recifuri impresionante, perfecte pentru iubitorii de snorkeling și scuba diving. Pasionații de acest tip de activități, nu trebuie să rateze Fish Head și Banana Reef. Cei care vor să vadă minunățiile din adâncurile apelor albastre și cristaline, au la dispoziție și o excursie cu submarinul White Whale. Călătoria va fi fascinantă, dezvăluind peste 1000 de specii de pești și viețuitoare marine și numeroase specii de plante oceanice.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Maldive

Întrucât este vorba despre o locație de lux, situată într-un arhipelag, cu numeroase insule, costurile sunt ceva mai ridicate, dar cu numeroase beneficii, opțiuni și variante. Fiecare insulă dispune de un resort, cu locuri de cazare în Maldive pentru gusturile cele mai exigente. Poți alege între varianta cameră de hotel, bungalou, casă, vilă etc. 

Poți beneficia de servicii all inclusive, inclusive sau exclusiviste. Cele mai multe pachete turistice sunt pentru șapte zile și se adresează celor pentru care calitatea călătoriei trebuie să fie la cotele cele mai înalte. Majoritatea resorturilor și hotelurilor pun la dispoziție clienților cazare excepțională, acces la plajă, servicii de spa și wellness, acces la piscine, restaurante sau locuri de servire a mesei, baruri etc. 

În cazul în care această scurtă prezentare a uneia dintre cele mai visate destinații turistice de vacanță din lume, ți-a stârnit interesul, achiziționează, în condiții avantajoase, una dintre ofertele de vacanță în Maldive oferită de LGT. Selecțiile noastre promovează turismul de cea mai bună calitate și sunt pentru toți cei pentru care deviza visează, călătorește, povestește, reprezintă un mod de a trăi.

Rezerva prin telefon

0747-548-548
Disponbil: 10:00 - 20:00 hrs

Trimite-ne un e-mail

contact@lgt.ro
Oferte Personalizate!

Consultanta

Support Center
Ca totul sa fie clar

Partenerii Nostri

500,000      180
Hoteluri         Turoperatori