fbpx

0747-548-548

bara destinatii
bara destinatii

Egipt 🇪🇬 Hurghada

Solicită / Rezervă Oferta

Egipt - Hurghada

Egiptul este fără doar și poate una dintre destinațiile de vis pentru cei mai mulți dintre noi, iar frumusețile sale merită explorate cel puțin o dată în viață. Pentru a putea face acest lucru cu minim de efort și fără griji, Let’s Go Travel îți vine în întâmpinare cu unele dintre cele mai atractive și de neratat oferte de vacanță în stațiunea Hurghada din Egipt.

Vacanță în Egipt Huragada - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

Ofertele noastre de vacanțe în Hurghada vizează fiecare detaliu la care te-ai putea gândi pentru a avea parte de zile perfecte, de neuitat, într-un cadru de vis. Pachetele pe care le punem la dispoziție includ toate cheltuielile necesare pentru o astfel de deplasare, de la transport, la cazare sau masă. Prețul pentru o vacanță în Hurghada variază în funcție de perioada în care vrei să mergi, de hotelul preferat, cât și de activitățile suplimentare de care vrei să te bucuri pe toată durata șederii, însă te asigurăm că vei avea parte de un raport cost-beneficii excelent.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Egipt

Cazarea în Hurghada all inclusive este o opțiune grozavă către care să te orientezi dacă îți dorești că orice grijă să dispară de pe umerii tăi și atenția să o poți îndrepta asupra experienței de care vei avea parte. Trezește-te și admiră răsăritul într-unul dintre cele mai frumoase resorturi din Hurghada, iar mai apoi răsfață-te cu un mic dejun delicios și autentic la malul mării. Răsfățul chiar va fi cuvântul de bază al acestei vacanțe și îl vei experimenta la nivel înalt în fiecare clipă atunci când alegi LGT care îți pune la dispoziție oferte de nerefuzat.

Cu LGT ai parte de condiții bune de cazare în Hurghada, iar nume cu mare rezonanță în industria turismului se află pe lista noastră de hoteluri din stațiune. De exemplu, pentru doar 575 de Euro/persoană, vei avea parte de un sejur în Hurghada de 7 nopți, All Inclusive, la Titanic Beach Spa & Aqua Park.

Rixos Premium Magawish 5* este una dintre locațiile care îți oferă servicii Ultra All Inclusive de care poți profita timp de 7 nopți pentru doar 1459 de Euro/persoană. Situat la mijloc din punct de vedere al costurilor (799 Euro/persoană), Jaz Aquaviva 5* este alegerea ideală pentru cei ce își doresc o experiență de lux, fără să aloce un buget considerabil.

Fără compromisuri cu privire la calitatea condițiilor și a serviciilor, indiferent de opțiunea asupra căreia te decizi, în final vei rămâne cu amintirea unei vacanțe de vis pe care vei dori să o repeți mereu. Visează, călătorește, povestește! LGT îți îndeplinește așteptările pe care le ai de la o ofertă de vacanță în Hurghada. Vei trăi experiențe de neuitat pe care vei dori să le împărtășești apropiaților cu care poate vei reveni și anul viitor, totul în aceleași condiții de neegalat cu care te-a obișnuit Let’s Go Travel.

Mai multe Oferte & Destinații