fbpx

0747-548-548

bara destinatii
bara destinatii

Oferte si Sejururi: Punta Cana

DE LA 1740 € De pers.

O călătorie de vis, pe care nu o vei uita niciodată, va fi cu siguranță o vacanță în Republica Dominicană. Însă dacă vrei să ai suficient timp pentru a te relaxa la plajă sau pe un șezlong lângă piscină, a degusta din preparatele locale, a beneficia de tratamente balneare și a vizita cele mai interesante obiective oferite de destinație, cea mai bună opțiune este un sejur în Punta Cana.

Parte a districtului municipal Punta Cana-Bávaro-Veron-Macao, din provincia La Altagracia, locația este cea mai însorită și estică zonă. Este recunoscută și apreciată pentru plajele cu nisip fin și palmieri și cele peste 50 de megaresorturi turistice. Zona are o populație de doar 10.000 de locuitori, fiind situată la doar 45 de kilometri de Higuey, un oraș vechi de 500 de ani, plin de istorie, tradiții și cultură locală. Haitienii reprezintă populația majoritară.

Apele sunt adânci, cu piscine naturale formate de valuri, limpezi și bogate în substanțe minerale. Principalele plaje, ce se întind de la nord la sud sunt la nord de Cape, Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, Bavaro, El Cortecito, Las Corales și Cabeza de Toro, iar la sud: Cabo Engano, Punta Cana și Juanillo.

Vacanță în Punta Cana - Concediu de Vis - Recomandat de Let's Go Travel

În cazul în care vrei să petreci o vacanță sau cauți cazare în Punta Cano ai la dispoziție 50 de resorturi. Oferta este diversificată, oferind tuturor celor interesați, cupluri și familii cu copii, suficiente variante de cazare în hoteluri sau vile, cu numeroase opțiuni de servicii și petrecere a timpului.

Există multiple posibilități de alegere, atât pentru cei care caută liniște, relaxare, tratamente balneare, scufundări, cât și pentru cei care vor excursii în Punta Cana și mai multă distracție. Climatul este unul tropical, umed-uscat, vremea fiind constantă pe tot parcursul anului. Intervalul recomandat pentru alegerea unui sejur în Punta Cana este din aprilie până în octombrie. Din noiembrie până în martie, vremea este ploioasă și mai răcoroasă. 

Destinația este perfectă pentru luna de miere sau pentru cei care vor un loc de unde să se întoarcă cu multe amintiri plăcute și experiențe de neuitat. Există posibilitatea de a beneficia de oferte standard, dar și de oferte personalizate. Prețul unei vacanțe în Punta Cana nu este chiar mic, însă garantează servicii de cea mai înaltă calitate și o vacanță de vis. Ofertele de vacanțe în Punta Cana oferite de agenția noastră includ cazare de 7, 9 sau 11 nopți, bilete de avion, transfer privat aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport, servicii all inclusive, bagaje de mână și de cală, asigurare de călătorie și asigurare medicală.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Punta Cana

Majoritatea zonelor de cazare, deținute în mare parte de companii hoteliere europene, sunt alcătuite din clădiri cu 2-3 etaje, întinse pe suprafețe foarte mari, cu design elegant și amenajării ce integrează palmieri și specificul arhitecturii locale. În majoritatea resorturilor se găsesc restaurante cu gastronomie locală, dar și cu alte specifice, baruri, parcuri de distracție, piscine, magazine, terase, plaje întinse.

Prin alegerea unui concediu în Punta Cana poți beneficia de multe avantaje și de servicii all inclusiv sau la cere. Există numeroase opțiuni de petrecere a timpului și relaxare, inclusiv baze de tratament sau centre wellness and spa și plaje private. Turiștii care preferă călătoriile și exploatarea locului, pot găsi aici mall-uri, fast-food-uri, farmacii, restaurante de lux, bănci, clinici de recuperare, supermarket-uri. 

Datorită apelor bogate în sare și substanțe minerale, locația este o apreciată stațiune balneoclimaterică. Locația din Republica Dominicană reprezintă una dintre cele mai interesante și mai speciale destinații în care îți poți petrece concediul. Ofertele și prețurile de sejururi oferite de LGT sunt interesante, personalizabile și accesibile pentru această categorie de destinații. Selecțiile noastre de hoteluri în Punta Cana includ doar destinații verificate și sigure, ce promovează un turism ce susține și integrează sloganul: visează, călătorește și povestește!