0747-548-548

bara destinatii

Thailanda 🇹🇭 Krabi | Phuket | Pattaya | Bangkok
Oferte Early Booking Octombrie 2024 - Martie 2025

pattaya

9 nopți în Thailanda: 6 în Pattaya și 3 în Bangkok

🗺️ Pattaya + Bangkok | Thailanda

⭐️⭐️⭐️⭐️

Pachet 9 Nopți

Avion + Hotel + Transfer

970 € / adult

krabi

8 nopți în Thailanda: 4 în Krabi și 4 în Phuket | Zbor din Belgrad

🗺️ Phuket + Krabi | Thailanda

⭐️⭐️⭐️⭐️

Pachet 8 Nopți

Avion + Hotel + Transfer

de la 1413 € / adult

177c3b8cf7d5dff0d971e202274668f0

Vacanța de Paște in Thailanda: Phuket + Bangkok

🗺️ Phuket + Bangkok | Thailanda

Pachet 10 Nopți

Avion + Hotel + Transfer

de la 1500 € / adult

24.Sea Crest by Jomtien

Bangkok + Pattaya

🗺️ Bangkok + Pattaya | Thailanda

Pachet 10 Nopți

Avion + Hotel + Transfer

de la 1268 € / adult

⭐️⭐️⭐️⭐️

Solicită / Rezervă Oferta

Thailanda

Dacă ești în căutarea unei experiențe exotice de neuitat, trebuie să iei în considerare Thailanda ca viitoare destinație de vacanță. Soare, apă cristalină, plaje infinite, peisaje de vis, climă perfectă, localnici primitori, mâncare excelentă, plus multiple obiective turistice impresionante fac ca această țară să fie în topul preferințelor turiștilor din întreaga lume. Dacă îți dorești un sejur all inclusive în Thailanda la prețuri avantajoase, navighează printre zecile de oferte de vacanță în Thailanda propuse de Let’s Go Travel.

Vacanță în Thailanda - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel​

Un sejur în Thailanda este exact ce ai nevoie după luni întregi de muncă, iar aici este locul ideal pentru relaxare și aventură totodată, datorită diversității de activități pe care le poți face. Desigur, poți petrece zile la rând odihnindu-te la soare, într-un cadru de vis, însă multitudinea de opțiuni de petrecere a timpului liber nu te va lăsa să stai în loc. Pleacă în diferite excursii în Thailanda: pe munții îmbrăcați în junglă, relaxează-te pe plajele interminabile, descoperă temple, fă comparații între metropolele turistice și satele de vacanță, aventurează-te în larg sau răsfață-te cu tot ce este mai frumos pe uscat. 

În Thailanda timpul pare că stă în loc, însă ai certitudinea că nu te plictisești atunci când vii într-o vacanță aici. Lasă organizarea vacanței tale all inclusive în Thailanda pe mâinile experților LGT și bucură-te din plin de frumusețile locurilor. Uită de grijile logistice și fii sigur că vei avea parte de un concediu în Thailanda care îți va depăși toate așteptările. 

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Thailanda​

Analizează nenumăratele oferte de vacanță în Thailanda pe care LGT ți le oferă. Te bucuri de locuri de cazare în Thailanda excelente, condiții ireproșabile, transport și mese incluse, totul la prețuri foarte avantajoase. 

Dintre punctele de cazare din Thailanda care au impresionat turiștii an de an se remarcă câteva hoteluri și resorturi. Dusit Thani Krabi Beach Resort; Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort; Centra by Centara Phu Pano Resort sau Sugar Marina Resort sunt doar câteva dintre numele pe care ar trebui să le iei în considerare în momentul în care planifici o vacanță în Thailanda. Condițiile de ședere sunt foarte bune, opțiunile de petrecere a timpului liber nelimitate, iar peisajele de care te vei putea bucura pe tot parcursul zilei nu au termen de comparație. Totul este stabilit în detaliu în așa fel încât să te poți bucura din plin de Thailanda și frumusețea de care dă dovadă pe fiecare plan. 

Prețul pentru o vacanță în Thailanda variază în funcție de perioada aleasă și de locul de cazare dorit, dar cu siguranță vei găsi ceva care să se potrivească bugetului tău. În medie, un sejur de 9 nopți în Thailanda pornește de la 1090 EUR de persoană și poate ajunge până la 1755 EUR, cu toate facilitățile incluse.

Atunci când călătorești cu Let’s Go Travel ai șansa să te bucuri din plin de clipele tale unice de liniște și relaxare, în timp ce partea de organizare rămâne pe mâinile experților. Decât să te ocupi pe cont propriu de fiecare aspect al călătoriei, ai șansa să economisești sume importante pentru o ofertă completă de vacanță în Thailanda cu LGT.

Visează, călătorește, povestește cu LGT pe meleagurile minunate ale Thailandei!

Mai multe Oferte & Destinații