fbpx

Oferte si Sejururi: Mauritius

O vacanță pe plajă, la soare, departe de grijile și stresul de zi cu zi, este visul fiecăruia dintre noi. Provocarea vine însă în momentul în care trebuie aleasă destinația. Unde îți petreci concediul în 2023? Let’s Go Travel propune Mauritius ca idee de sejur complet, în regim All Inclusive. Această insulă este echilibrul perfect între relaxare la temperaturi perfecte, peisaje mirifice, activități interesante, multiple obiective turistice, totul la prețuri avantajoase.

 

DE LA 750 € De pers.

Vacanță în Mauritius - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

Dacă îți dorești experiența unei vacanțe de lux fără să pregătești un buget foarte mare, un sejur all inclusive în Mauritius este exact ceea ce cauți. Zona este ca desprinsă din povești, iar condițiile de cazare și de petrecere a timpului depășesc așteptările în oricare dintre resorturile principale pe care le poți accesa cu LGT. Ai posibilități nelimitate în Mauritius, de la explorarea tărâmurilor acvatice și plimbări nesfârșite în locuri importante ale insulei, la momente de infinită relaxare pe șezlong în fața apelor de un turcoaz ireal. Parcul Național Black River Gorges, grădina botanică Sir Seewoosagur Ramgoolam, cascada Chamarel, satele de munte, câmpurile de trestie de zahăr și casele construite în stil colonial sunt doar câteva dintre punctele pe care trebuie neapărat să le bifezi atunci când planifici excursii în Mauritius. Însă atracții sunt la tot pasul, iar asta înseamnă că va trebui să îți faci un plan excelent pentru a descoperi cât mai multe dintre principalele obiective.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Mauritius

Echipa LGT se ocupă de stabilirea fiecărui detaliu în organizarea sejurului în Mauritius, iar în medie, prețul pentru o vacanță în Mauritius pornește de la 750 EUR de persoană pentru 7 nopți. Oferta include atât cazarea în Insulele Mauritius, cât și mesele, biletele de avion și transferul, ceea ce face din colaborarea cu LGT o alegere foarte avantajoasă și din punct de vedere financiar. Dintre unitățile de cazare renumite în zonă se remarcă Solana Beach 4* – Adults Only; Preskil Island Resort 4* sau Anantara Iko Mauritius Resort & Villas 5*. Oricare ar fi opțiunea pe care o alegi, știi sigur că vei avea parte de tot ce este mai bun de la vacanța ta All Inclusive în insulele Mauritius. Descoperă toate ofertele de vacanță în Mauritius propuse de Let’s Go Travel și alege, împreună cu agentul tău, acea variantă care bifează cerințele tale.  

Explorează totul într-un concediu în Mauritius și descoperă o altă față a lumii pe care doar aici o găsești! Visează, călătorește, povestește cu LGT și transformă fiecare dorință în realitate!

 

Rezerva prin telefon

0747-548-548
Disponbil: 10:00 - 20:00 hrs

Trimite-ne un e-mail

contact@lgt.ro
Oferte Personalizate!

Consultanta

Support Center
Ca totul sa fie clar

Partenerii Nostri

500,000      180
Hoteluri         Turoperatori