0747-548-548

bara destinatii

Mauritius 🇲🇺

Solicită / Rezervă Oferta

Vacanță în Mauritius - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

Dacă îți dorești experiența unei vacanțe de lux fără să pregătești un buget foarte mare, un sejur all inclusive în Mauritius este exact ceea ce cauți. Zona este ca desprinsă din povești, iar condițiile de cazare și de petrecere a timpului depășesc așteptările în oricare dintre resorturile principale pe care le poți accesa cu LGT.

Ai posibilități nelimitate în Mauritius, de la explorarea tărâmurilor acvatice și plimbări nesfârșite în locuri importante ale insulei, la momente de infinită relaxare pe șezlong în fața apelor de un turcoaz ireal. Parcul Național Black River Gorges, grădina botanică Sir Seewoosagur Ramgoolam, cascada Chamarel, satele de munte, câmpurile de trestie de zahăr și casele construite în stil colonial sunt doar câteva dintre punctele pe care trebuie neapărat să le bifezi atunci când planifici excursii în Mauritius. Însă atracții sunt la tot pasul, iar asta înseamnă că va trebui să îți faci un plan excelent pentru a descoperi cât mai multe dintre principalele obiective.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Mauritius

Echipa LGT se ocupă de stabilirea fiecărui detaliu în organizarea sejurului în Mauritius. Oferta include atât cazarea în Insulele Mauritius, cât și mesele, biletele de avion și transferul, ceea ce face din colaborarea cu LGT o alegere foarte avantajoasă și din punct de vedere financiar. Dintre unitățile de cazare renumite în zonă se remarcă Solana Beach 4* – Adults Only; Preskil Island Resort 4* sau Anantara Iko Mauritius Resort & Villas 5*. Oricare ar fi opțiunea pe care o alegi, știi sigur că vei avea parte de tot ce este mai bun de la vacanța ta All Inclusive în insulele Mauritius. Descoperă toate ofertele de vacanță în Mauritius propuse de Let’s Go Travel și alege, împreună cu agentul tău, acea variantă care bifează cerințele tale.  

Explorează totul într-un concediu în Mauritius și descoperă o altă față a lumii pe care doar aici o găsești! Visează, călătorește, povestește cu LGT și transformă fiecare dorință în realitate!

Mai multe Oferte & Destinații