0747-548-548

bara destinatii

Oman 🇴🇲 Salalah

Solicită / Rezervă Oferta

Vacanță în Oman Salalah - Concediu de Vis - Recomandat de Let's Go Travel

Dacă ești în căutarea vacanței perfecte pentru tine anul acesta, LGT îți recomandă să iei în considerare Omanul. Arabia este prin definiție o locație care trebuie explorată măcar o dată în viață și pentru a o cunoaște cu adevărat este ideal să începi cu zonele care nu au fost alterate de trecerea timpului și trendurile moderne. O vacanță în Oman înseamnă aventuri similare celor prezentate în celebrul „1001 de nopți”. Clima este deosebită față de toți vecinii săi și, de exemplu, în timpul musonului totul este verde, deși vorbim de o zonă deșertică. Temperaturile ridicate de pe tot parcursul anului fac ca un Sejur în Oman să fie perfect, în special pentru cei care își doresc să se bucure din plin de zile la plajă, chiar și atunci când în țara noastră gradele sunt cu minus.

O excursie în Oman Salalah este ofertantă din toate punctele de vedere. Poți explora deșertul prin safari sau poți face croaziere pe mare aproape de delfini; poți vizita clădiri cu mare încărcătură istorică, după care să te delectezi cu preparate autentice la restaurante prestigioase.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Oman, Deșertul Arabiei

Acum că știi de ce merită să incluzi sejururile în Oman Salalah pe lista ta de obiective de vacanță, specialiștii Let's Go Travel îți propun și câteva oferte pentru Oman, deșertul Arabiei, pentru a vedea că este o destinație avantajoasă și din punct de vedere financiar. Deși este o zonă foarte prosperă, prețul pentru o vacanță în Oman este accesibil. Spre exemplu, un sejur Salalah complet de 7 nopți, la un hotel de 5 stele, All Inclusive, pornește de la 900 EUR de persoană.

Propunerile de cazare LGT pentru resorturi în Oman Salalah sunt variate, tocmai pentru a avea posibilitatea de a alege pachetul ideal pentru tine. Millennium Resort Salalah 5* | Soft All Inclusive; Salalah Rotana Resort - Hawana 5* | All Inclusive; Al Baleed Resort Salalah by Anantara 5* sunt doar câteva dintre opțiunile de cazare care așteaptă să îți ofere o experiență de neuitat aici.

Vei putea observa rapid că prețul pentru un sejur în Oman se ridică la valoarea celor din Europa, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mai stai pe gânduri dacă îți dorești să ai parte de momente memorabile. Pachetele LGT includ nu doar facilitățile la cazare, ci și biletele de avion, transportul la destinație și mesele, astfel încât tu să nu mai ai nicio grijă și pe această cale să te poți bucura din plin de tot ce are mai frumos de oferit Omanul.

Visează, călătorește, povestește! Totul poate deveni realitate atunci când alegi să călătorești cu LGT!

Mai multe Oferte & Destinații