bara destinatii
bara destinatii

Egipt 🇪🇬 Marsa Alam

Solicită / Rezervă Oferta

Egipt 🇪🇬 Marsa Alam

Egipt-ul este una dintre principalele destinații de călătorie pentru turiștii dornici de o vacanță relaxantă unde predomină temperaturi excelente, iar peisajele deosebite se îmbină cu arta și cultura tradițională. Dacă vrei să te bucuri de tot ce are această țară de oferit, poți începe cu zonele de mare interes, precum Marsa Alam, pentru care LGT îți propune sejururi complete în regim All Inclusive. Descoperă ofertele cu sejururi in Marsa Alam pentru 2023 și alege-o pe cea care îți satisface toate preferințele.

Vacanță în Egipt Marsa Alam - Concediu de Vis - Recomandat de Let1s Go Travel

Lasă stresul și grijile organizatorice pe seama experților pentru a-ți da șansa să te detașezi complet și să te bucuri de fiecare moment petrecut într-o locație de vis. Colaborarea cu o agenție de turism te va scuti de numeroase bătăi de cap și te vei asigura că vacanța ta este perfectă. Ai garanția unor oferte de vacanța în Marsa Alam cu fiecare detaliu inclus, de la cazare, la zboruri și mese.

O vacanță în Marsa Alam are foarte multe de oferit atât din punct de vedere turistic, cât și al condițiilor de care vei avea parte pe parcursul celor 7, 9 sau 12 nopți pe care le vei petrece aici. Principalul punct de interes este, fără doar și poate, posibilitatea de a înota cu țestoasele uriașe. Însă, după ce ai bifat acest obiectiv te așteaptă alte activități interesante precum snorkeling sau de scuba diving, safari în deșert ori un tur cu barca la Sataya Dolphin Reef. Vizitează Luxor sau plimbă-te la apus în Portul Ghalib, unde vei avea parte de peisaje fascinante, plus nenumărate locuri de recreere. Fă dintr-un sejur in Marsa Alam o ocazie ideală de a cunoaște cultura egipteană într-o formă autentică. Delectează-te nu doar cu momente unice de relaxare și răsfăț, ci și cu o abundență de informații și locații pe care nu le vei uita.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Egipt Marsa Alam

În ceea ce privește cazarea în Egipt Marsa Alam, luxul predomină la fiecare pas pentru ca tu să te bucuri din plin de condiții ireproșabile pe toată durata șederii. Hoteluri și resorturi de 3, 4 sau 5 stele îți pun la dispoziție oferte foarte atractive care te vor convinge că merită să dai o șansă acestei destinații în detrimentul unora mai cunoscute din apropiere. 

Jaz Lamaya Resort 5*; Royal Tulip Beach Resort Marsa Alam 5*; Wadi Lahmy Azur Resort 3*; The Three Corners Fayrouz Plaza 5* sau Albatros Sea World 5* sunt doar câteva dintre resorturile și hotelurile din Marsa Alam care îți propun condiții speciale pentru un sejur ideal în schimbul unor costuri accesibile. Prețul pentru o vacanță în Marsa Alam poate începe de la doar 379 EUR de persoană pentru 7 nopți, cu acces la toate facilitățile de care ai nevoie pentru a fi tratat regește. 

Visează, călătorește, povestește cu Let’s Go Travel și vei dori să mergi în vacanțe doar cu sprijinul lor!

Mai multe Oferte & Destinații