fbpx
281174889-pxudt5n5shd7g9omi29xnvr4rwdz2gt6js85hu6fxs

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Catalonia Riviera Maya

DE LA 1490 € De pers.

Dacă îți dorești o vacanță aparte, diferită de majoritatea destinațiilor exotice în vogă, Tulum Mexic poate fi o alegere ideală. Aflat pe o stâncă de peste 12 metri în înălțime, acest oraș reprezintă se laudă cu ruine ale fortărețelor mayașe de la Marea Caraibelor, aspect care va oferi o notă de suspans și curiozitate aventurii tale. Dacă îți dorești să organizezi o vacanță în Tulum, LGT îți propune zeci de oferte dintre care să alegi astfel încât să ai parte de momente de neuitat. 

Vacanță în Tulum - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

Alege un sejur complet de vacanta în Tulum prin Let’s Go Travel și scapă de grija organizării. Totul, de la cazare, la bilete de avion, transfer și mese, este fi inclus într-un pachet foarte avantajos. Un sejur în Tulum este ideal pentru cupluri sau familii cu copii ce își doresc să se desprindă de realitatea cotidiană pentru 7, 9 sau 12 zile. Servicii ireproșabile te vor aștepta în orice punct al orașului, în timp ce natura și peisajele din jur vor întregi cadrul de poveste de care te vei bucura pe tot parcursul excursiei tale în Tulum.

Plaja este unul dintre principalele puncte de atracție de aici, dată fiind culoarea impresionantă a nisipului și încărcăturii istorice care te întâmpină la tot pasul. Odată ajuns aici, trebuie să vizitezi și templul frescelor, Castillo sau Templul lui Dumnezeu Descendent pentru a te familiariza cu povestea locului. Printre activitățile care nu îți vor da voie să te plictisești se numără multiplele petreceri din mijlocul junglei, ceremonii în temple, băi în lagune colorate, aventuri nautice în ocean și multe sesiuni în de sport intens.

Alege o vacanță în Tulum All Inclusive și vei avea parte de condiții excelente într-un cadru desprins de realitate, unde apa cristalină se contopește cu porțiuni de uscat intens colorate, presărate cu rămășițe ale unor construcții mayașe din Peninsula Yucatan, care reprezintă detalii unice în lume.

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Mexic Tulum

Alege oferte cu sejururi în Mexic Tulum la hoteluri de 5 stele sau optează pentru varianta petrecerii unor nopți în faimoasele căsuțe în copaci. LGT se va ocupa să ai parte de condiții ireproșabile pe toată perioada pe care o vei petrece aici. Alege ofertele de cazare în Tulum care îți satisfac toate cerințele și vei avea parte de costuri foarte avantajoase care te vor convinge că merită să explorezi această zonă măcar o dată.

Unitățile de cazare din Tulum te vor impresiona din prima clipă, de la condițiile pe care le oferă în camere și până la multitudinea de beneficii pe care ți le propune atât în incintă, cât și în exterior. Prețul pentru o vacanță în Tulum pornește de la 1725 EUR de persoană, însă poate varia în funcție de perioadă și de hotelul pe care îl vei alege dintre zecile de opțiuni disponibile.

Alege vacanțe în Mexic Tulum; Visează, călătorește, povestește despre experiențele unice de care vei avea parte aici doar cu ajutorul echipei LGT!