fbpx

0747-548-548

bara destinatii
bara destinatii

Republica Dominicana 🇩🇴

Republica Dominicana

Dacă ești în căutarea unui loc cu mult soare și plaje impresionante unde să îți organizezi vacanța, Republica Dominicană este o destinație pe care trebuie să o ai în vedere. Noi, cei de la LGT suntem o agenție de turism de prestigiu și putem organiza de la zero un sejur complet în Republica Dominicană în așa fel încât să poți avea parte de câteva zile în care perfecțiunea te întâmpină la fiecare pas.

Oferte și Sejururi: Republica Dominicană

Let’s Go Travel propune pachete de excursie în Republica Dominicană foarte avantajoase, în resorturi de lux, unde toate nevoile și preferințele îți sunt acoperite, totul la prețuri foarte avantajoase. Te așteaptă camere spațioase, dotate modern și utilate cu toate facilitățile necesare, dar sunt disponibile și zeci de opțiuni de luat masa, piscine și grădini fermecătoare, spații de agrement, zone de relaxare și multe altele.

Vacanță în Republica Dominicană - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

Atunci când nu știi unde să îți organizezi concediul anul acesta, o simplă privire aruncată pe site-ul LGT te va ajuta să iei rapid o decizie. Republica Dominicană se află pe lista a milioane de turiști an de an, pe bună dreptate, date fiind toate comorile pe care le are de oferit. Temperaturi cuprinse înde 25 și 40 grade Celsius, plajele paradisiace, apa de un albastru ireal al Mării Caraibelor, peisajele impresionante, resorturile de lux și condițiile excepționale de care vei avea parte aici sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegi un sejur în Dominicană. 

Poți opta între stațiuni în care relaxarea predomină, precum Puerto Plata & Playa Dorada, ori să te bucuri de fascinanta viață de noapte din Punta Cana. Orașul Las Galeras, balenele din Samana Bay, Isla Saona sau Bahia de Las Aguilas sunt obiectivele pe care trebuie neapărat să le vizitezi. De asemenea, poți experimenta din plin multitudinea de sporturi nautice care se practică aici, cum ar fi: kitesurfing-ul, windsurfing-ul, surfing clasic sau stand up paddleboarding.

Agenția Let’s Go Travel este partenerul tău de încredere pe care te poți baza atunci când vrei să organizezi o vacanță în Dominicană fără stres. 

Cazare la Hoteluri și Resorturi de top din Republica Dominicană

Când vine vorba de locuri de cazare în Dominicană, LGT îți vine în ajutor cu propuneri foarte avantajoase din toate punctele de vedere: confort; aspect, cost. În urma recenziilor clienților, Casa de Campo Resort and Villas La Romana 5* este unul dintre cele mai apreciate resorturi și hoteluri din Republica Dominicană. Poziționat în apropierea plajei, oferă o multitudine de posibilități de petrecere a timpului liber, în timp ce la fiecare pas vei întâlni de un bar, un restaurant sau o zonă de relaxare care să îți îndeplinească dorințele. Decorul este unul de vis, iar fiecare detaliu este atent realizat pentru a satisface și cele mai stricte cerințe, fiind un loc ideal pentru un sejur all inclusive în Republica Dominicană.

Visează, călătorește, povestește! Orice vacanță organizată cu LGT este un vis devenit realitate care merită împărtășit tuturor celor care își doresc să aibă parte de o asemenea experiență!

Newsletter

Află primul de promoțiile noastre săptămânale!