0747-548-548

bara destinatii

Grecia ­čçČ­čçĚ Halkidiki

Solicit─â / Rezerv─â Oferta

Grecia ­čçČ­čçĚ Halkidiki

Halkidiki, cunoscut─â ╚Öi sub numele de Chalkidiki, este o regiune fermec─âtoare situat─â ├«n partea de nord a Greciei continentale. Aceast─â peninsul─â ├«n form─â de trident se ├«ntinde ├«n Marea Egee ╚Öi este recunoscut─â pentru plajele sale spectaculoase, peisajele pitore╚Öti ╚Öi satele tradi╚Ťionale autentice.

Halkidiki este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n trei promontorii principale, fiecare av├ónd propria sa personalitate ╚Öi farmec:

Kassandra: Promontoriul cel mai apropiat de Salonic ╚Öi cel mai dezvoltat din punct de vedere turistic. Aici vei g─âsi plaje frumoase cu nisip fin, hoteluri de lux, cluburi de noapte, taverne tradi╚Ťionale ╚Öi numeroase activit─â╚Ťi de agrement, cum ar fi sporturi nautice ╚Öi excursii cu barca. Este destina╚Ťia preferat─â pentru cei care caut─â via╚Ťa de noapte ╚Öi distrac╚Ťia la soare.

Sithonia: Promontoriul mijlociu, mai s─âlbatic ╚Öi mai lini╚Ötit dec├ót Kassandra. Sithonia este faimoas─â pentru plajele sale neatinse, golfule╚Ťele ascunse, vegeta╚Ťia luxuriant─â ╚Öi apele cristaline. Aceast─â parte a Halkidiki este potrivit─â pentru cei care doresc s─â se bucure de peisaje naturale spectaculoase ╚Öi s─â petreac─â timp ├«ntr-un mediu mai pu╚Ťin aglomerat.

Athos: Este cel mai estic promontoriu și se remarcă prin caracterul său sacru și izolat. Aici se găsește Muntele Athos, cunoscut sub numele de "Sfântul Munte", o zonă autonomă pentru călugării ortodocși, unde accesul este limitat și controlat strict. Vizitatorii pot lua excursii cu barca în jurul Muntelui Athos pentru a admira mănăstirile vechi și peisajele impresionante.

├Än afar─â de plaje, Halkidiki ofer─â o mul╚Ťime de alte atrac╚Ťii, cum ar fi satele tradi╚Ťionale pitore╚Öti, biserici medievale, situri arheologice, pie╚Ťe animatice ╚Öi o buc─ât─ârie greceasc─â delicioas─â. Turi╚Ötii pot explora vechiul ora╚Ö Olynthos, vizita vechiul teatru de la Epidaurus, sau pur ╚Öi simplu s─â se plimbe prin str─âzile ├«nguste ale satelor autentice, precum Afitos, Nikiti sau Parthenonas.

Halkidiki ofer─â, de asemenea, oportunit─â╚Ťi pentru activit─â╚Ťi ├«n natur─â, cum ar fi drume╚Ťii, plimb─âri cu bicicleta sau observarea p─âs─ârilor ├«n rezerva╚Ťii naturale protejate.

├Än ansamblu, Halkidiki este un paradis grecesc cu o combina╚Ťie perfect─â de plaje superbe, natur─â s─âlbatic─â, cultur─â autentic─â ╚Öi istorie bogat─â. Este o destina╚Ťie ideal─â pentru to╚Ťi tipurile de c─âl─âtori, de la cei dornici de aventuri la cei care caut─â relaxare ╚Öi lini╚Öte.

Mai multe Oferte & Destina╚Ťii