fbpx
bara destinatii
bara destinatii

Insulele Capului Verde

Călătoriile sunt prilej de relaxare și deconectare de la problemele cotidiene, însă pot reprezenta și un stres major atunci când nu ai parte de ajutor de specialitate. Prin colaborarea cu o agenție de turism poți avea garanția unei vacanțe ideale, într-un loc impresionant, unde să ai parte de tratament excepțional, fără să îți faci niciun fel de griji. Totul îți este pus la dispoziție sub forma unui sejur All Inclusive, de la bilete de avion, cazare, mese, transport intern, propuneri de activități și nu numai, iar prețurile sunt excelente atunci când alegi să călătorești cu Let’s Go Travel. 


Oferte și Sejururi: Republica Capului Verde

O destinație care se află pe listele tot mai multor turiști este zona Insulelor Capului Verde. Un arhipelag din mijlocul Oceanului Atlantic îți oferă șansa să te bucuri de o experiență unică unde priveliștea impresionantă joacă rolul principal, imediat urmată de condițiile impecabile de cazare și tratament la destinație. Diversitatea este punctul forte al acestei destinații, dat fiind faptul că poți alege dintre 10 insule care vin cu propriile avantaje. 

Un sejur All Inclusive în Insulele Capului verde, de 7 nopți, pornește de la 1099 EUR de persoană și poate ajunge până la 1569 EUR, în funcție de perioada aleasă, de resort și facilitățile incluse în pachet. 

 

Vacanta în Capul Verde - Concediu de Vis - Recomandat de Let’s Go Travel

O vacanță în Insulele Capului Verde poate deveni o experiență unică în viață dacă este organizată corespunzător. LGT recomandă această destinație datorită zonelor impresionante de care dispune, opțiunilor nenumărate de relaxare, resorturilor de lux construite în stil autentic, dar și pentru ospitalitatea localnicilor. Poți alege fie să îți petreci toată vacanța pe una dintre insule, fie să le explorezi pe fiecare în parte în zile diferite pentru o sesiune completă de aventuri. 

Mai mult decât atât, această zonă este favorabilă pentru vacanțe pe tot parcursul anului, ceea ce înseamnă că nu va trebui să te sincronizezi cu sezonul estival și vei putea evita totodată perioadele foarte aglomerate. Temperaturile sunt optime oricând, iar punctele de cazare sunt deschise mereu, ceea ce reprezintă un real avantaj în comparație cu alte destinații exotice. 

 

 

Cazare la Hoteluri si Resorturi de Top din Republica Capului Verde

Una dintre stațiunile de prestigiu din zonă este Santa Maria, care este foarte dezvoltată din punct de vedere turistic și se află în topul preferințelor vizitatorilor. Dacă îți dorești un sejur în Santa Maria, aici te așteaptă zeci de puncte de cazare de lux. Camere spațioase, decorate modern și dotate cu toate facilitățile pe care ți le-ai putea dori, numeroase puncte de atracție în incintă, zone de spa și masaj, spații sportive, săli de fitness, piscine proprii, zone de agrement și numeroase baruri și restaurante cu specific local, toate vor fi la dispoziția ta pe durata șederii.

Dintre hotelurile și resorturile din Santa Maria pentru care poți opta atunci când îți planifici vacanța, s-au remarcat de-a lungul timpului: Riu Palace Santa Maria 5*; Melia Dunas Beach Resort & Spa 5*; Dunas de Sal 4* sau Halos Casa Resort 4. Toate fac parte din oferta LGT și îți propun un raport cost-beneficii foarte avantajos. 

Optează pentru o vacanță în Santa Maria, Capul Verde, organizată de LGT și ai garanția faptului că beneficiezi de condiții ideale de călătorie, într-un paradis exotic, unde fiecare secundă este parte dintr-un scenariu rupt din vise.

Visează, călătorește, povestește alături de Let’s Go Travel și bucură-te de o experiență cu adevărat specială în inima Oceanului Atlantic! 

Newsletter

Află primul de promoțiile noastre săptămânale!